Babyface

De toekomst is aan hen die durven dromen en de wereld ontdekken*. Wij willen je helpen op avontuur te gaan, je grenzen te vinden (en ze zo nu en dan te overschrijden). Je zult ontdekken wie je bent en leren om op eigen benen te staan. Laat je verrassen, speel, vul je rugzak met ervaringen en creëer je eigen toekomst.

Vooral in deze tijden waarin ouders wordt geleerd "nooit bang te zijn" en waarin kinderen klittenbandschoenen krijgen in plaats van te leren hoe ze hun veters moeten strikken**, is dit een heel belangrijk onderwerp. Babyface wil ouders helpen om hun kind de wereld te laten ontdekken en weerbaar te laten zijn. Babyface wil ouders helpen hun kinderen te helpen de wereld te ontdekken en weerbaarder te worden. Dit zie je terug in onze ontwerpen, in de verhalen die we vertellen, en de spelletjes en opdrachten die we op verschillende manieren geven.

Het kind en zijn toekomst staan bij ons centraal. Niet alleen het kind dat onze kleding draagt, maar ook de kinderen van de mensen die de kleding maken. De toekomst die wij voor ogen hebben is een duurzame toekomst. Dat doen we door onze kleding op een verantwoorde manier te maken. Met natuurvriendelijke stoffen en in fabrieken waar de werknemers goed en eerlijk worden behandeld. Zodat ook deze ouders een mooie toekomst voor hun kind kunnen realiseren.

We willen kinderen ook helpen een positieve bijdrage te leveren aan hun eigen toekomst. Zo helpen wij ouders om hun kinderen uit te leggen waarom je goed voor de planeet en de natuur moet zorgen en hoe je dit samen met je kind spelenderwijs kunt doen. en de natuur en hoe je dit samen met je kind spelenderwijs kunt doen.

per pagina
Sorteer op
    1 - 25 van 43 resultaten
  • 1
  • 2
© 2021 - 2024 Petite Romée | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel